Спечелете термална вода от Miss Bloom и Avène

Топлите дни наближават, а с тях и жаждата на кожата за нежна водна ласка. Набавя ни я Термалната вода Avène – активната вода за чувствителната кожа.

Тя има успокояващо, антиоксидантно и облекчаващо раздразненията действие. Удобният спрей може да бъде с вас през целия ден – пръсване на фина струя и кожата е по-мека, еластична, с усещане за моментален комфорт. Термалната вода Avène може да използвате без ограничения – при пътуване, спортуване и излагане на слънце, след процедури, за завършване на демакиирането, както и да фиксирате и освежите грима си.

Интересна информация може да откриете на www.avene.bg, а в аптеките – актуалната промоция 2 спрея на цената на 1 (за флакон 300, 150 и 50 мл).

За да спечелите Термална вода Avène, отговорете на въпроса под публикацията за играта в нашия Facebook.

Кои са трите основни свойства на Термалната вода Avène и ако сте й почитател, споделете как усещате кожата си при употреба?

Три наши читателки ще се радват на награда – спрей термална вода Avène 300 мл.

Срок: 13.05 – 24.05

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.