Спечелете спирала за неотразим поглед Lancôme Grandiôse

Има една бюти тайна, която всички жени споделят – дори минималният ежедневен грим не минава без разкошни обемни и наситено черни мигли.

Няма да сбъркаме, ако определим спирала като любимият продукт на почти всяка жена.

От козметичния гигант Lancôme са наясно с този факт и точно затова създават иновативната Grandiôse – спирала, която позволява на жените да достигнат лесно и двете очи, да уловят и покрият всички мигли от корена до върха, дори в трудно достъпните зони и да постигнат симетричен резултат – ето как се ражда извитата четка на Grandiôse.

Сега MissBloom.bg дава възможност на своите читателки да спечелят спиралата, в чиито чудотворни качества се кълнат звезди като Пенелопе Крус, Джулия Робъртс, Лили Колинс и Лупита Нионго.

Единственото, което трябва да направите, е да отговорите на въпроса:

Какво е нужно за грандиозни мигли? 

Очакваме вашите отговори от днес (28.11) до неделя (04.12) под публикацията за играта в нашата страница във Facebook. След края на играта две от вас ще спечелят спирала Lancôme Grandiôse.

Желаем ви успех!  

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.