Спечелете спирала за луксозен обем IsaDora

Красиво разпилени мигли със супер обем ефект за запленяващ поглед! 

Grand Volume Lash Styler е спирала от ново поколение, с гъвкава и лека текстура, придаваща ултра дължина на вашите мигли. 
 
“Свръх обем” ефект – дръзки, подчертани и наситено черни мигли, без излишно натрупване на туш за вашите мигли. Плътната четка за обем е създадена специално за супер гладко нанасяне, а перфектно разположените дълги и къси косъмчета обгръщат всяка мигла и я разресват като гребен, като придават обем в корените на миглите. Специално разработени меки косъмчета на четката, моментално зареждат и разпределят спиралата върху миглите. Твърдите заострени косъмчета съвършено разделят миглите. Устойчива на влага – независимо от климатичните условия спиралата не се размазва, рони и разтича.

Спечелете спирала Grand Volume Lash Styler в играта на IsaDora и Miss Bloom! Как? Попълнете липсващите думи в изречението: 
Красиво … … със супер обем и ефект за запленяващ поглед!

Отговорите си оставете като коментар под публикацията за играта в страницата на Miss Bloom във Facebook. Четири от вас ще спечелят като наградата спирала IsaDora Grand Volume Lash Styler. 

Срок: 04 – 11.01.16 

Желаем ви успех!
*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.