Sky di Gioia на Armani може да е ваш!

Колекцията аромати на Giorgio Armani ACQUA di Gioia, AIR di Gioia и SUN di Gioia тази година се допълва от още един, изкушаващ парфюм, вдъхновен от необятната небеска шир – SKY di Gioia. 

Sky di Gioia е едно завладяващо преживяване, подсилено от визията за красота и безкрайността, която създава щастие… имидж, чийто апел никога не губи смисъл: един апел за изгрева, който се изкачва в розов цвят над морето.

“Аз съм омагьосан от изгрева, с неговата непрекъсната смяна на световете и безкрайните контрасти на светлина и сянка“, казва Джорджо Армани. Парфюмеристът Мари Саламан пресъздава небето нежно, като използва наследените техники с роза centifolia, която е в сърцето на аромата Sky di Gioia. Тя си партнира с двойка плодови нотки: свеж, сочен акорд от личия и акорд от зелена круша; двете се сливат в едно, като лъч светлина. Кадифеният лукс на божур надгражда розата с капчици свежест. Обилно, обвиващо, концентратът от розата  centifolia е подсилен в традиционен стил, за да е още по-изискан. Като резултат, цветът се развива толкова нежно и крехко като розова пъпка. Накрая белият мускус Helvétolide се добавя с акценти от касис и листа от къпина към натуралната женственост и свят на радост.

Как да участвате в играта ни за парфюм SKY di Gioia? 

Под публикацията във Facebook страницата на Miss Bloom напишете в коментар вашият отговор на въпроса:

Къде мечтаете да прекарате лятото? 

Един от Вас ще спечели парфюм SKY di Gioia 50 ml като награда.

Срок: 19.05.-26.05.2017

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.