Силата на маслата в серията Mythic Oil

Новият Mythic Oil предоставя на жените възможността да се насладят на ползите от натуралните масла и да получат подхранването, блясъка и лекотата, за които мечтаят. 

Сега с още по-висока концентрация на растителни масла, изключително богато разнообразие на натурални съставки, специални услуги в салона и серия за грижа за косата вкъщи. Mythic Oil е перфектната комбинация между природа и наука и сега предлага едно неповторимо изживяване както в салона, така и вкъщи.

Всички продукти за грижа за косата вкъщи на новия Mythic Oil са създадени така, че да подхранят косата, като същевременно ѝ придават блясък и лекота. С помощта на натуралните масла, продуктите за грижа вкъщи са адаптирани както за плътна коса, така и за нормална до фина коса. Попитайте вашия фризьор за вашата персонализирана серия Mythic Oil и как да я използвате вкъщи.

Шампоан Mythic Oil за плътна коса 

Обогатен с масло от арган и екстракт от смирна. Нежно почиства и укротява непокорната, плътна коса. Придава на косата мекота и блясък.

Шампоан Mythic Oil за нормална до фина коса

Обогатен с етерично масло от джинджифил и екстракт от османтус. Перфектно почиства, ревитализира и омекотява косата. Дава нежно подхранване, което запазва естествения обем на косата.

Маска Mythic Oil за плътна коса

Обогатена с масло от арган и екстракт от смирна. Дисциплинира косата като я подхранва интензивно. Прави косата блестяща и лесна за оформяне.

Маска Mythic Oil за нормална до фина коса

Обогатена с етерично масло от джинджифил и екстракт от османтус. Подхранва, разплита и озарява косата. Придава изключителна мекота и блясък, без да утежнява.

 

3 в 1 мултифункционален крем

Обогатен с масла от арган и бадем. 3-в-1 продукт: грижа преди шампоан, разплитащ балсам с изплакване и крем за изсушаване. Подхранва, омекотява и контролира обема. За всеки тип коса.

 

Блестящо олио

Обогатено с етерично масло от магнолия. Олио под формата на спрей за коса и тяло. Покрива косата и кожата на тялото с блестящ воал.

Сух балсам

Обогатен с масла от слънчоглед и портокал. Сух балсам без изплакване, който улеснява разресването, хидратира и озарява косата без да утежнява. Перфектен за дамската чанта. За всеки тип коса.