Шоколадов загар за всеки тип кожа от Deborah Milano

Bronze, Easy Sun и After Sun сериите на Deborah Bioetyc отговарят на специфичните нужди на всеки тип кожа и осигуряват защита срещу влиянието на фактори като слънчевите лъчи и солената вода.

Bronze – за бърз загар

Специално разработена за бързо придобиване на шоколадов тен е серията Bronze.

След като сте използвали слънцезащитни продукти в продължение на 4 дни, изберете бързосъхнещия спрей Super dark tanning water, за да засилите и запазите тена си. Леката водна формула е с активни съставки, стимулиращи производството на меланин. Цена 21,30 лв.

Масла от орех, маслина, пшеничен зародиш, жожоба и арган в състава на олиото за бърз тен Sun tanning dry oil се грижат кожата да е добре хидратирана. В бонус към придобиването на бърз тен, олиото е подходящо и за околоочния контур. Цена 21,30 лв.

Easy Sun – защита от слънцето

Серията за предпазване от слънце Easy Sun обхваща широк спектър защитен фактор, с което осигурява необходимата ви по всяко време слънцезащита.

С фактор 15 е кремът Sun lotion medium protection, който ще ви помогне да придобиете постепенен и равномерен тен. Цена 17,90 лв.

Лосионът с фактор 25 действа и успокояващо, благодарение на средиземноморски комплекс с антиоксидантни и успокояващи съставки, извлечени от кактус – средиземноморския храст Capparis Spinosa, и 100% чисто маслиново масло. Цена 18,60 лв.

Богат подхранващ крем с успокояващо действие и фактор 30 осигурява защита за лицето. Подходящ и за чувствителна кожа, както и за деликатната зона около очите, кремът е с формула за възстановяване на тъканите и без аромати. Цена 13,90 лв.

Слънцезащитният спрей с фактор 50 е подходящ и за чувствителната и нежна кожа детска кожа. Спреят се нанася обилно върху тялото 30 минути преди излагане на слънце. Цена 36 лв.

After Sun – за след слънце

След продължително излагане на слънце кожата се нуждае от възстановяване и подхранване, каквото осигурява възстановяващият лосион за след слънце Regenerating after sun emulsion. Средиземноморски храст, кактус, кокосово масло, масло от шея и маслиново масло подхранват и овлажняват кожата в дълбочина. Цена 19 лв.

С дълготрайно хидратиращо действие и успокояващ ефект е и възстановяващият крем за след слънце против стареене. Цена 20 лв.

А за ефективна грижа за красива кожа с естествен загар Deborah Milano предлагат бързосъхнещ крем с двойно действие – преди излагане на слънце изглажда кожата и я подготвя за по-бързо придобиване на тен, след излагане на слънце възстановява нейната еластичност.

Продуктите на Deborah Milano може да откриете тук.

Тайната на щастливия живот е в следването на интуицията
Визия на деня: Анна-София Роб и нейната ефектна плитка
Късно ли е за романтика според Сантра?
Кейти Пери и Джон Майер отново се събраха