Серията Hydragenist – цялостна хидратация и спасение от бръчките

Никога няма да се уморим да повтаряме колко важна е хидратацията, независимо от типа на кожата. 

А когато става дума за борбата с бръчките, хидратацията има още по-голяма роля. Ето защо от лабораториите на Lierac създават серията HYDRAGENIST – цялостна грижа за кожата на лицето и устните, която има една-единствена мисия: хидратирана кожа с уплътнена текстура, изгладени бръчки и освежен тен.

За сухата кожа…

Дамите със суха кожа ще се съгласят, че тя изисква по-специална грижа. Хидратиращият продукт никога не е достатъчен, ако не е съобразен изцяло с нейните нужди. HYDRAGENIST CRÈME е създаден, за да ги задоволи. Комплекс Hydra O2 (биомиметичен кислород, хиалуронова киселина, листа от вернония, витамини и минерали), естествени хидратиращи агенти и специалната добавка – масло от кайсия, осигуряват интензивно подхранване и незабавен комфорт.

За нормалната и смесена кожа… 

HYDRAGENIST GEL-CRÈME има лека гел-крем текстура, идеална за нормалните и комбинирани кожи. Той осигурява оксигенираща хидратация с уплътняващ ефект. Формулата, обогатена с витамини и минерали, е с иновативния комплекс Hydra O2, който съдържа биомиметичен кислород,  хиалуронова киселина, листа от вернония. Кожата е хидратирана и матирана, бръчките и фините линии са изгладени, тенът е свеж и блестящ.

За дълбоко подхранване…  

Маската HYDRAGENIST е интензивна терапия в домашни условия. Дори когато полагате ежедневни грижи за кожата си, тя преминава през периоди на стрес, екстремни температури и умора, в резултат от което се дехидратира. Хидратиращата маска осигурява “инжекция” хидратиращи и подхранващи активни съставки, които мигновено правят кожата гладка, плътна и изключително свежа. Тя също съдържа в себе си комплекса Hydra O2, а също и масло от лайка, за да забави стареенето и тъканната дехидратация, и екстракт от жасмин, чиито танини и флавоноиди подобряват микроциркулацията и клетъчния метаболизъм.

За устните… 

Да, те също имат нужда от хидратация! Кожата на устните има много по-ниско съдържание на влага, отколкото останалата кожа на лицето. Устните не са защитени от мастни жлези, защото там такива няма. И не забравяйте, както в останалата част на тялото, синтезът на гликозаминогликани се забавя с напредването на възрастта. Подхранващият и уплътняващ балсам HYDRAGENIST LEVRES разчита на комплекса Hydra O2, а съдържа също успокояващ и защитаващ восък от роза, както и богато на мастни киселини масло от шеа, което подхранва и възстановява.