Създайте нови цветове с магическа палитра на Shiseido

Знаем, че на всяка от нас ѝ се е случвало да натрупа палитри сенки за очи, които не използва. Дали защото не сме харесали текстурата и интензивността на цветовете, или пък сме сбъркали още в избора на цветна гама, но със сигурност имаме някои и друга палитричка, която събира прах.

Затова избрахме да ви покажем едно цветно изкушение, което ви позволява да сътворите сами цветовете, с които ще изразите грим визията си.

Примамлива лимитирана палитра от 9 разкошни цвята, създадена от артистичния директор на Shiseido Дик Пейдж.
Воден от философията, че гримът е забавление, Пейдж претворява изкусителните нюанси, които красят очите ни, в 7 празнични цвята и 2 магически, които ще превърнат гримирането в наистина приятно изживяване.

Какво е атрактивното в една палитра от 9 цвята?

Седем от тях, от наситени и ярки до нежни и неутрални привличат с актуалността си за празничните дни. Свежи и искрящи, тези нюанси създават перфектната привличаща погледите визия. Но докато попиваме с очи веселите цветове, с изненада научаваме за двата допълнителни цвята “Шампанско” и “Сода”, които мигновено превръщат палитрата в един от най-желаните подаръци за Коледа.

Двата нюанса могат да се използват самостоятелно, но богата формула с поляризирани перли ги прави фантастични за смесване с останалите цветове и създаване на напълно нови, лично ваши нюанси, които да обогатят и преобразят грим визията.

И докато по бляскавите партита в ръцете проблясват примамливите цветове на коктейлите, очите сияят в приказни тонове.

Палитрата на Shiseido оставя въображението да работи и всичко, което ви е нужно, е увереност, че блестите.

Екстравагантният и в същото време изчистен дизайн на опаковката, върху чиято форма е загатната възможността за преливане на цветовете – нюансите се “изливат” и “вплитат” един в друг – прави палитрата едно от луксозните придобивки в козметичната чантичка.

Опаковката демонстрира как цветовете и текстурите се променят, когато върху тях се нанесат магическите цветове. По този начин пред вас се разкриват безброй възможности за грим вариации.

Коя е подходящата спирала за впечатляващи мигли
Грешките, които съсипват маникюра

Всички горещи тенденции за маникюра през пролет 2014!