Рестарт за уморената кожа в градските делници

Делникът на заетата градска жена е маратон, след който тялото, умът и красотата ни се нуждаят от ефективна възстановяваща терапия.

Имаме своите малки ритуали на уют и на любов към самите себе си, нашите ежедневни пазители срещу стреса. Към тях решихме да добавим трите нови маски за лице на Jowaé, които комбинират чувствени текстури с ефективно действие и двойно повече естествени съставки.

А кой, ако не динамичните градски момичета с взискателен вкус към козметичната си селекция, могат да оценят най-добре действието на всяка една маска? Нашият отбран beauty отбор опита и сподели впечатленията си.

Мария Александрийска,
организатор на събития и майка на две деца:

Работата ми е много динамична, а това често оставя и кожата ми уморена. Много често, след натоварена седмица, усещам кожата на лицето си по-опъната и имам нужда да й осигуря допълнителен комфорт и да я видя освежена.

Избрах да използвам Уплътняваща хидратираща маска от Jowaé с цвят от сакура, антиоксиданта Лумифенол, сладък бадем и ленено семе. Първото нещо, с което продуктът ме спечели, беше съвършено леката, ухаеща нежно на цветя текстура! Гелообразна е и буквално се топи върху кожата, като дори само този ритуал ме кара да се чувствам една идея по-отпочинала. Десет минути са достатъчни да усетя дълбокия овлажняващ ефект върху кожата си. Вече не я чувствам опъната, по-мека е на допир и видимо по-съживена. Определено ще продължа с удоволствие да я използвам поне веднъж седмично.

Йоанна Илиева,
експерт социални мрежи:

Кожата ми е от смесен тип и когато съм под стрес, ако излизам вечер или цял ден съм обикаляла из града, ми създава проблеми. Забелязвам повече омазняване, особено около носа, по брадичката и в средата на челото, порите изглеждат разширени и като цяло лицето ми не изглежда толкова свежо и чисто, колкото ми се иска.

Почистващата маска на Jowaé с глина много успешно успя да я балансира и детоксикира. И преди съм използвала глинени маски, но тази ми направи впечатление с нетипично леката си текстура, която е по-скоро като нежен крем, съвсем не толкова гъста и лепкава като другите. Много ми харесва това, че в състава й 96% от съставките са с естествен произход, тъй като следя за състава на козметиката си и се стремя тя да бъде възможно най-чиста. Маската действа само за пет минути, което за мен е супер. Кожата ми е почистена в дълбочина, с избистрен тен и приятно матирана.

Силвия Канин,
журналист:

Имам като цяло нормална кожа, която понякога става чувствителна под влияние на недоспиването и стреса. Тогава забелязвам, че й липсва свежест – тенът не е така равен и младежки. Освен това, в ежедневието си обичам да експериментирам с грима, а виждам, че това допълнително изморява кожата ми.

Затова бях доста любопитна да изпробвам Минералната маска за бистър тен на Jowaé с бял чай. Тя комбинира леко ексфолиращо и изглаждащо действие със защитаващо действие и ефект на изравнен и блестящ тен. За действието й спомага и специалния метод за нанасяне и активиране. Маската е с фина текстура на балсам, като действието й се активира с масаж за около минута, което действа съживяващо и затоплящо на лицето. Доста ми допадна, ако трябва да съм честна! След това текстурата постепенно се трансформира в лек бял мус, оставя се още 30 секунди върху лицето и се отмива. Действието й е приятно, нежно и с видим ефект. Смятам да я използвам в дните, които оставям лицето си без грим, защото прави тена бистър и блестящ и нямам нужда да слагам фон дьо тен.

Още Beauty от MissBloom:

Енергиен шот за уморената кожа от Jowaé

Виктория Бекъм и нейните тайни за подмладяване

Розова вода, масла и дерма ролер: Арсеналът на Хейли Болдуин

Красотата на Емилия Кларк

Hero SliderPopular