Регенерираща дневна грижа за кожата от Sisley

Black Rose Precious Face Oil е копринено нежно масло, което подготвя, подхранва кожата и има анти-ейдж свойства.

Три години след лансирането на маската Черна Роза, която стана любим продукт за отрицателно време, Sisley представя невероятната регенерираща цялостна дневна грижа за кожата Black Rose Precious Face Oil.

Истински еликсир на красотата, маслото възстановява комфорта, мекотата, жизнеността и свежестта на сухата или дехидратираната кожа.

Black Rose Precious Face Oil съчетава множество есенции и естествени активни съставки за действие.

Подготвя кожата

Чистата кожа е най-възприемчива. Някои типове кожа са по-сухи от други, защото по принцип им липсват незаменими мастни киселини, които допринасят за целостта на мембраната на клетките и осигуряват тяхната гъвкавост и устойчивост.
За подобряване качеството на клетъчните мембрани и за подготвяне на клетките да абсорбират оптимално количество от активните съставки, формулата включва едно от най-богатите на омега 3 и 6 масла – масло от камелина (иновация от Sisley).
Обогатена с ненаситени мастни киселини, кожата може да се възползва в максимална степен от дневната грижа. Дермалната бариера и липидния баланс са подсилени.

Действие

Black Rose Precious Face Oil подхранва кожата и се бори с видимите признаци на стареене. Кожата е възстановена от формула с растителни активни съставки, които подхранват и защитават. Формулата комбинира 5 базирани на растения съставки, които осигуряват на кожата незаменими за нейната жизненост и младост елементи:

– масло от камелина (богато на омега 3), действа заедно с масло от синя слива (богато на омега 6), за оптимален липиден баланс.

екстракт от падина павоника – стимулира синтеза на хиалуронова киселина.
естествени токофероли – подсилват естествената защита и действат срещу оксидативния стрес
екстракт от авокадо – подхранва, възстановява, поправя и успокоява кожата.
фитосквалин – хидратира и подхранва

Eкстракт от черна роза
мигновено ни въвлича в чувствен и нежен свят.С всяко нанасяне този цветен екстракт събужда сетивата. В състава влизат етерични масла от българска роза, магнолия и здравец.

При редовна употреба бръчките и фини линии са видимо загладени, кожата е по-сияйна, връща плътността си. Изключително фината и копринена текстура прави кожата нежна и без лъщене.
Може да използвате маслото сутрин или вечер, под дневната грижа за подготовка и успокояване на кожата – от 3 до 7 капки се нанасят върху почистена кожа. А може да се ползва и самостоятелно.

6 съвета от стилисти, за да съживите косата
Кой е вашият цвят според зодията
Гримьорка рисува сама анимационни герои върху устните си