Пролетната грим колекция на Clarins

Rouge Eclat е новата пролетна грим колекция на Clarins.

Линията включва червило с анти-ейдж ефект, лимитирана палитра за лице с пудра и руж, палитра с 4 минерални сенки и глос за за интензивен цвят и сияние.

Rouge Eclat Satin Finish Age Defying е първото червило против стареене на козметичната марка. То осигурява интензивно подхранване чрез иновативна комбинация от растителни восъци. Черна австралийска акация(черна мимоза), жожоба, слънчоглед и неосапунващи вещества от какао осигуряват анти-ейдж действие на повърхността и на всички нива на кожата: phytosphingosine повишава защитната бариера на кожата, предотвратява дехидратацията, стимулира синтеза на колаген и се бори с появата на първите линии.

Формулата е от ново поколение. Подхранващата кремообразна текстура се топи върху устните, като дори не се усеща. Финия аромат на червени плодове напомня, че носиш червило. Сатененият завършек съживява сиянието на устните и прави устните по-гладки.

Gloss Prodige, глосът за устни е с нови цветове – свежо деликатно розово на водна линия и перлено розово, с ароматни нотки на касис и женско биле.

Лимитирана Palette Eclat Face &Blush Powder осигурява пролетния ти тен. Деликатните цветове придават свежест и сияние на лицето, като изравняват тена. Розовият и коралов цвят могат да се използват самостоятелно като руж за подчертаване на скулите. Ексклузивни за Clarins растителни микропачове осигуряват на кожата комфорт и хидратация.

Eye Quartet Mineral Palette, палитрата от минерални сенки за очи, включва двата нюанса слива и блестящо сиво, които могат да се ползват самостоятелно или в комбинация. Другите два нюанса са тъмно черна сянка и за подчертаване на очите и блестящ бял хайлахтър.