Преоткрийте себе си с чувствения Trussardi My Name

Trussardi My Name, новият аромат на луксозния италиански бранд е всичко, което една жена може да иска от любимия си парфюм.

Той пасва като втора кожа, въплъщава в себе си искрящата женска красота и едновременно с това завладява от първото докосване, отвеждайки дамата, която го носи, на едно вълшебно пътешествие, в търсене на нейната истинска същност. 
Магията на Милано и дълбоката връзка на фамилия Trussardi с този вечен град могат да се открият не само в дълбоките нотки на аромата, но и в дизайна на флакона и перлената опаковка, покрита с мотив на мрежа и овални елементи. 



My Name съчетава в себе си хармония от благородни и ценни съставки, които показват нов аспект на люляка. Деликатната композиция от бели виолетови цветя и хелиотроп е във върха на този пристрастяващ парфюм. Подчертавайки елегантната силата на Trussardi, комбинацията от пленителния люляк и съблазнителната калия правят аромата самонадеян и неустоим.
Мотивът за мистичното пътуване се открива и в рекламната кампания, където се той интерпретира като спирала, която неизбежно отвежда главната героиня до вътрешното й „аз”, до истинската й същност. В ролята влиза Гая Трусарди, криейтив директор на Trussardi Group и член от четвъртото поколение на семейството Trussardi. Една истинска жена на успеха, която следва целите си с решителност. Тя знае как да се изразява и го направи успешно, намерила истинската си същност в продължение на житейския й пътя, благодарение на Trussardi MY NAME.