Преоткрийте чувствената си същност с Trussardi My Scent

Жизнерадостен букет от цветове и симфония от свежест – така най-добре можем да опишем новия аромат на Trussardi My Scent.

Започвайки с името си, този нов аромат е вдъхновен от същността на жената, нейните мечти, емоции и същност. Изследвайки най-нежните и сетивни зони в света на Trussardi, My Scent съчетава в себе си една нова и необичайна нотка на люляк е подсилена с хармоничния вибриращ акорд на жизнерадостни цветя и серинолайд, специална молекула, която прави аромата свеж и искрящ, напомнящ на първия ден от пролетта и едновременно нежен, вълнуващ и кадифен. 
Флаконът на Trussardi My Scent е вдъхновен от същността на женствеността и изследва най-интимните и чувствени моменти при жената. Украсен с поредица от сребърни овални елементи, изобразяващи логото на
Trussardi, хрътката, и заедно с прозрачно-розовото стъкло и аромата, превръщат флакона в уникален и универсален. 
В ролята на лице на My Scent, точно както и при предишния аромат My Name, влиза Гая Трусарди творчески директор на компанията. Гая въплъщава в себе си философията на Trussardi – тя е млада, динамична и космополитна. Тя е искрена и успешна: тя следва мечтите си и преследва целите си със сила и решителност. Тя знае как да отличи себе си и да изрази своята индивидуалност чрез аромата си.