Прекрасният La vie est belle може да бъде ваш

Щастлива, уверена в себе си, женствена и със завладяваща усмивка, Джулия Робъртс е лицето на La vie est belle – новият аромат от Lancôme.

Неопределимата аура, вътрешното обаяние и безкрайно сияйно излъчване нареждат Джулия сред съвременните холивудски легенди. Нейното магнетично излъчване я превръща в истинско олицетворение на ценностите на френската козметична марка.

Как би ухаело щастието, ако беше затворено в бутилка? 

На сърце от ирис, обвит в портокалови цветчета и жасмин. Бавно разгръщащи се в плодовите нотки на касис и круша, за да завършат с опияняващите аромати на зърна тонка, пралина, пачули и ванилия.

На La vie est belle. Плод на съвместната работа на трима от най-известните френски майстори на парфюмерията Оливие Полж, Доминик Ропийон и Ан Флипо, този аромат несъмнено е най-изключителният, създаван някога от Lancôme.

А сега може да бъде ваш!

Под публикацията за играта в нашата Facebook страница оставете като коментар вашият отговор на въпроса:

На какво ухае щастието? 

Срок на играта: 19.12.-26.12.2016

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.