Повече влага и защита за кожата от Decleor

Нова концепция на базата на сходството между растенията и кожата осигурява 24-часова хидратация на всички нива.

Decleor Hydra Floral Multi-Protection серията осигурява повече хидратация, има мултизащитно действие, нова фина текстура и допълващ метод за нанасяне.

Иновативната концепция на продуктите включва съставки за 24-часова хидратация като масло от дива теменуга – улавя, активира и разпространява влагата в дермиса, екстракт от морски копър, който задържа влагата на повърхността на кожата, и етерично масло от нероли. Защита от замърсяване осигуряват протеини от моринга олифера и екстракт от слънчоглед, който пази кожата от действията на свободните радикали.

Сред продуктите с нова концепция е легендарният серум Aromessence Neroli. Серумът прави кожата сияйна и мека само с 2 капки, затоплени в дланите си сутрин и нанесени върху лицето и шията.

24-часовият хидратиращ лек крем е с кремообразна текстура, която не оставя лепкаво усещане, а кожата става мека и защитена.

BB кремът от серията действа като хидратант и фон дьо тен, придава сияние и изравнява тена, усъвършенства кожната текстура и коригира несъвършенствата, защитава от вредните лъчи.

Ултра хидратиращата и изпълваща маска с хиалуронова киселина е с текстура масло. Маслото попива по-добре и позволява на кожата да абсорбира по-добре активните съставки. Маската се нанася 1-2 пъти седмично с леки масажни движения, докато кремът се превърне в масло.

Ултра хидратираща и изпълваща маска, серум Aromessence Neroli, 24-часов хидратиращ лек крем, 24-часов хидратиращ BB крем