Подаряваме ви новото матово червило на Golden Rose

Вече можете да постигнете матови устни и прецизно контуриране с един-единствен продукт, благодарение на новото червило-молив на Golden Rose. 

Яркото червило никога не е било по-лесна задача, дори през лятото, когато гримът ни често страда от високите температури. Заради своята кадифена формула, обогатена с витамин Е, червилото-молив на Golden Rose се нанася лесно и за секунди, оставяйки устните меки и дарявайки ги със забележително дълготраен цвят.

Топъл нюд, огнено червено или ягодово сорбе – всяка дама може да избере най-подходящия за нейния тен на кожата и стил нюанс, сред палитрата от почти 20 цвята.

Как да спечелите червило Golden Rose в новата ни игра? Отговорете на следния въпрос под публикацията за играта в нашата Facebook страница

Кой е любимият ви цвят от палитрата на новото червило-молив?

Три от нашите читателки, включили се в играта, ще спечелят като подарък матовото червило Golden Rose.

Срок на играта: 25.07.-31.07.2016 г. Желаем ви успех!

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.