Подаряваме ви чувствения Montblanc Lady Emblem Elixir

Всяка жена има нужда от верен съюзник, който да подчертае нейните чар и магнетичност, по един неповторим и деликатен начин. 

Едно такова бижу е новият аромат Montblanc Lady Emblem Elixir, който, както подсказва името му, е точно като истински еликсир – наслада за всички сетива. Създаден специално за чувствените, уверени в себе си дами, този парфюм е неизменният финален щрих за всяка тяхна визия.

Какво трябва да знаете за Montblanc Lady Emblem Elixir?

Ароматът разкрива същността си с полъха на флорални нотки, подчертани от дървесни ухания. На преден план е роза Дамасцена, набрана от високите плата на Турция. Тя е придружена от акорд на ирис, чиято елегантност и настойчивост са несъмнени, и който се разтапя в наполовина личи, наполовина пудрен акорд. Няколко венчета от портокалов цвят добавят своята чувствена горчивина. За финал, в неговия парфюмен шлейф, уханието на ванилия, санталово дърво и пачули осигурява дълготрайно удоволствие без да навлизат в чужди територии. Черен пипер, силен, интензивен и интригуващ, придава допълнителен туист на композицията.

Как да спечелите Montblanc Lady Emblem Elixir?

Във Facebook страницата на Missbloom.bg оставете като коментар вашия отговор на въпроса: Какво според вас прави една жена тайнствена и магнетична? Една наша читателка ще се радва на Montblanc Lady Emblem Elixir като награда.

Срок: 21.11.-27.11.2016

Желаем ви успех!

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.