Подаряваме новия аромат Hugo Woman от Boss!

Твоят аромат, твоят начин!

Тази пролет от Boss представят новият аромат за жени Hugo Woman, специално създаден за момичетата, които живеят с отношението на HUGO: страстно, дръзко и винаги в предните редици на ново, силно поколение, което прави нещата по собствен начин и живее според мотото „създай себе си“. 

Жената HUGO проправя път напред, а другите я следват, защото тя притежава страст да търси необикновеното във всичко, с което са занимава. Именно затова за лице на аромата е избран красивия топмодел Фрея Беха Ериксън.  




“Може да изразите своята индивидуалност с аромат, особено с такъв, който ухае по различен начин на всеки. Обичам това.” отбелязва тя “Създава отличително ухание, което да подхожда на вашата персоналност. HUGO Woman ми напомня за мотото на една моя приятелка: “Сложи на своето “ДА” шапка!”  Става въпрос за това да прегърнете живота и да правите нещата по собствения си начин!”, споделя датчанката. 
HUGO Woman е плодово-цветен аромат с необикновени, момчешки нотки, комбиниращо неочаквани естествени и иновативни молекули.

Ароматът създава контраст от тонове и усещания, излъчващи традиционно женствени и неочаквани мъжествени нотки, за да даде ново определение на установеното разбиране за дамските аромати и да отрази минималистичното в блясъка на HUGO.

MissBloom.bg дава възможност на своите читателки да спечелят Hugo Woman! За целта трябва единствено да се регистрирате тук не по-късно от 20.02. Желаем ви успех!
Топ 10 beauty находки през февруари
Мисията възможна: предотвратете косопада