Подарете блясък за Коледа

Тази Коледа направете подарък на специалната жена в живота си или поглезете себе си с експертна грижа за кожата.

Подаръчните комплекти на LIERAC са именно такова предложение. Невъзможно е да не се влюбите във вълшебните аромати, богати и нежни текстури и начинът, по който кожата буквално сияе след всяко използване на продуктите.

В нашата селекция тази година фигирурат комплекти, съдържащи козметични находки от три любими серии на LIERAC: 

Серията PREMIUM

Коприненият крем за нормална и комбинирана кожа Premium Creme Soyeuse действа върху всички видими признаци на стареене: дълбоки бръчки, отпускане на кожата, загуба на плътност, тъмни петна, разширени пори, неравномерна кожна текстура. Маската от същата серия коригира всички признаци на стареене, за да възвърне младежкия и сияен вид на кожата.

Комплектът с крем Premium Creme Voluptueuse предлага крем с по-богата, класическа текстура и е за жени със суха и много суха кожа, които търсят подхранваща противостарееща грижа с комплексно действие от най-висок клас. Експертите на лаборатории Lierac го препоръчват при дълбоки бръчки, загуба на плътност, отпускане, неравномерен тен, тъмни петна, разширени пори, неравномерна кожна текстура. Заедно с него отново ще откриете и маската от серията Premium.

Серията MAGNIFICENCE

Комплектът Magnificence съдържа дневна и нощна грижа, създадени специално за нормална и комбинирана кожа. Лек, топящ се противостареещ гел-крем с дълготраен матиращ ефект, който изглажда и възстановява кожната текстура. С висока концентрация на комплекс D-Glyox и обогатен с матираща оризова пудра и хидратиращи агенти, той реактивира младостта на кожата и разкрива блясъка, осигурявайки красив матиращ ефект. Детоксикиращ противостареещ нощен крем, който изглажда и възстановява кожната текстура, премахва следите на умора и изравнява тена.

Гел-кремът Magnificence можете да откриете и като комплект с мицеларно мляко и лосион – ново поколение почистващи продукти от серията Magnificence. Те имат активни текстури, което гарантира двойното им действие – премахване на замърсители и грим от една страна и микро-заглаждаща детоксикация от друга. Мицеларното мляко е подходящо за всички типове кожа и всъщност представлява добре познатата ни мицеларна вода, но с по-богата и по-мека текстура. Лосионът е двойно тонизиращ и с текстура, която се разтапя при контакт с кожата. Придава допълнителна свежест, подобрява я видимо и стяга порите.

Серията HYDRAGENIST

Продуктите от серията Hydragenist представляват цялостна грижа за кожата, която има една-единствена мисия: хидратирана кожа с уплътнена текстура, изгладени бръчки и освежен тен. В подаръчния комплект откриваме крема Hydragenist Creme Hydratante, създаден специално за нуждите на дамите със суха кожа. Допълваща грижа към него е маската от същата серия – интензивна терапия в домашни условия. Тя осигурява “инжекция” хидратиращи и подхранващи активни съставки, които мигновено правят кожата гладка, плътна и изключително свежа.

От Lierac са се погрижили и за дамите със смесена и мазна кожа, която също има нужда от дълбока хидратация. За тях е Hydragenist Gel-Creme с гел-крем текстура. Той осигурява оксигенираща хидратация с уплътняващ ефект. Формулата, обогатена с витамини и минерали, е с иновативния комплекс Hydra O2, който съдържа биомиметичен кислород, хиалуронова киселина, листа от вернония. Кожата е хидратирана и матирана, бръчките и фините линии са изгладени, тенът е свеж и блестящ. И, разбира се, в този комплект също фигурира допълващата сеерията маска.