Подаръци, подходящи за предстоящите балове

С наближаването на абитуриентските балове, селектирахме за вас подходящи идеи за подаръци на завършващите, с които да ги впечатлите.

Обратното броене до периода на абитурентските балове вече стартира. Хиляди развълнувани гимназисти ще отпразнуват края на ученическите си години и началото на нов етап от живота си. С тяхното вълнение за предстоящите събития се поражда и въпросът, който мнозина си задават преди празненствата: “Какви подаръци да подбера?”.

Тъй като това е проблем, който важи не само за майските празнични поводи, решихме да наблегнем върху бързите и бюджетни решения.

За дамите

По-нежният пол обича подаръците и изобилието от тях. Също така, грижата за кожата е съществена част от ежедневната рутина на всяка млада дама. За това, страхотен вариант за подарък са козметичните подаръчните комплекти. Те са създадени да впечатляват от пръв поглед, а съдържанието им – висококачествени продукти на испанската марка IDC Institute. Трудно е да се спреш само на един!

За любителките на грима

Истинските бюти фенове искат да бъдат в крак с най-актуалните тенденции в грима. На тях често една палитра сенки или четки просто не са им достатъчни. Те ценят качествените продукти, с които могат да създадат страхотни визии. Насреща са многофункционалните палитри на Magic Studio (IDC Color) и комплектите с четки на KillyS, с които всяка дама може да се превърне в професионален гримьор.

Ароматен подарък

Един класически подарък, подходящ за всеки повод и празник. Парфюмът е продукт, който използваме в ежедневието си и един нов и приятен аромат би влязал в употреба на всеки. В зависимост от интензивността на аромата, изборът е между парфюми и парфюмни води. Дамите, които предпочитат цитрусовите аромати, ще се влюбят в Liana Blu. Нежният аромат на Motivation впечатлява с ноктите на жасмин и момина сълза, а парфюмният спрей Sweet Pea Fantasy на Body Fantasies ще ослади всички сетива.

За него

Нека сега насочим вниманието си върху мъжката аудитория и какви подаръци са подходящи за тях. Изисканите козметични комплекти на IDC Institute съдържат продукти за цялото тяло, в опаковки, готови за поднасяне. Както и при жените, така и при мъжете, парфюмът е класически вариант, който би се оценил при всеки повод. Един страхотен вариант е парфюмът Motivation от Raphael Rosalee. Под златната капачка се крие плътен аромат с нотки на грейпфрут, кориандър и босилек.

Разгледайте продуктите в сайта на Додис: https://www.dodis.bg/

tips