Почернявай и се наслаждавай

Усещали ли сте момент, в който се чувствате едновременно заредени от слънчевите лъчи, но и изтощени и без енергия и настроение?

Да, слънцето често отнема усмивката ни, но приемаме, че това е цената на сексапилния загар и дългите моменти навън с приятели или на плажа. Лаборатории Lierac обаче използват луминотерапията като вдъхновение за създаването на новата високотехнологична дермокозметика Sunissime.

Луминотерапията възпроизвежда енергизиращите свойства на слънцето и подобрява клетъчните механизми. Използвайки този принцип, продуктите от серията Sunissime защитават, но едновременно с това и енергизират кожата. Това е възможно, благодарение на комбинацията от Про Таурин (стимулира производството на серамиди и подсилва бариерата на кожата), хиалуронова киселина и активиращ тена пептид (съставен е от 6 аминокиселини и увеличава производството на меланин в кожата).

Няколко са уникалните продукти в слънцезащитната линия Sunissime за противостарееща защита на кожата от глобалния спектър и едновременното й енергизиране.

Капсули за здравословен загар Sunissime могат да се използват през цялата година за здравословен ефект. Те подготвят кожата преди излагане на слънце за по-бързо почерняване и здравослвоен загар. Антиоксидантният им концентрат витамин Е и селен предпазва клетките от оксидативния стрес, а подпомагащо действие оказват масло от морков, маслиново масло, масло от пореч, екстракт от куркума и концентриран лутеин.

Защитен енергизиращ флуид Sunissime SPF 30 & SPF 50 е с патентована филтрираща система (UVA/UVB) с растителни флавоноиди и меланин, която предотвратява видимите признаци на фотостареенето: бръчки, загуба на плътност и петна. Хиалуроновата киселина образува защитен слой и гарантира интензивна рехидратация. С негова помощ кожата не само почернява, но и видимо подобрява състоянието си. Аромат на кокосова вода, жасмин и бергамот на изключително нежната текстура носят неустоимо удоволствие от нанасянето.

Защитно енергизиращо мляко SPF 15, SPF 30 & SPF 50 е във флакон с помпа и е с нежна млечна текстура, която незабавно попива в кожата и създава кадифено усещане. Нанасяйте на всеки два часа щедро количество върху цялото тяло.

Рехидратиращото възстановяващо мляко и  хидратиращ възстановяващ балсам се грижат за здравето на кожата след излагане на слънце и за удължаване на тена. Sunissime е първата серия за след слънце, която възстановява кожата от стареещия ефект на слънцето, като едновременно с това я успокоява. Подсилена с екстракт от лешник и масло от авокадо, серията коригира пораженията от слънцето върху кожата като бръчки и отпускане, а активиращият тена пептид подобрява синтеза на меланин, без излагане на слънце, за да ускори и удължи тена. Текстурите намаляват температурата на кожата, благодарение на изстудяващия си ефект (Cryo Effect) и носят моментално усещане за свежест.

Кой каза, че слънцето уморява?!