По-плътна коса само след 7 дни с head&shoulders Anti-Hair Fall

Косата е по-здрава и защитена от оредяване, благодарение на новата серия за мъже Anti-Hair Fall на head&shoulders.

Експертите на head&shoulders разработват иновативната серия, за да се справят с едно от най-честите оплаквания при мъжете – косопада. Anti-Hair Fall се справя с два проблема едновременно – намалява пърхота и се фокусира върху косопада.

Според експертите при мъжете не стои въпросът “дали”, а “кога” ще се сблъскат с проблема на оредялата коса.
Задължителното условие за силна и здрава коса е доброто състояние на скалпа. Проучване, проведено сред две групи, показва, че хората с пърхот имат по-тънка коса от тези без пърхот. Клиничното проучване показва още, че при страдащите от пърхот косата изглежда безжизнена, а изтъняването на всеки косъм води до усещането за общо изтъняване на косата.

Новата серия шампоан и тоник на head&shoulders, Anti-Hair Fall
предлага двойна полза за косата и позволява на мъжете да се възползват максимално от най-новите технологии на head&shoulders за незабавна и дълготрайна защита срещу увреждане и накъсване.

Шампоанът Anti-Hair Fall използва мощната активна съставка
цинк пиритион(ZPT), която спомага за намаляването на пърхота още след първото измиване, като едновременно с това осигурява защита на косата под формата на леки повърхности вещества, които не утежняват допълнително тънката коса.


Тоникът Anti-Hair Fall може да се използва веднъж дневно върху мокра или суха коса
, след което косата се стилизира както обикновено. Той осигурява мигновена полза за косата благодарение на специалната комбинация от съставки “TripleActiveComplex”, която включва пантенол, ниацинамид и кофеин. Тази иновативна формула директно подобрява състоянието на кожата на скалпа и осигурява незабавно и дълготрайно уплътняване на косъма. Тя е създадена да ускорява микро-циркулацията и да подобрява оросяването на скалпа. “TripleActiveComplex” активно подобрява бариерната функция на кожата на главата, което води до видимо по-здрава и по-плътна на допир коса. Съставките навлизат в структурата на косъма като по този начин го заздравяват едновременно отвътре и отвън. Подобреното състояние на скалпа осигурява по-добра основа за растеж на косата.

Употребата на 2-в-1 шампоан и балсам от серията Anti-Hair Fall на head&shoulders осигурява на косата три ползи – защитава, като елиминира негативните фактори (в това число и пърхота) от скалпа и косата; подобрява състоянието, като уплътнява косъма още след първото измиване; защитава, като възстановява бариерната функция на скалпа и заздравява косъма от корена за по-плътна и силна коса с напредване на възрастта.

Нещата, които не знаете за измиващия продукт за лице
10 грешки, които допускаме при оформянето на веждите