Шесто чувство за цвета на косата

Защо боядисвате косата си?

Вероятно това ви кара да се чувствате по-женствени, по-красиви, с повече самочувствие. Точно така – промяната на цвета на косата променя начина, по който се чувстват жените. Ето защо за тях е важно как изглежда боядисаната им коса.

Дългоочакваното лято обаче е изпитание за цвета на косата. Готови ли сте да я защитите? Phyto създаде серията за грижа за боядисаната коса Phytomillesime – концентрирана грижа със силата на растенията.

Какво прави Phytomillesime за косата ви?

Концентрираната грижа със силата на растенията заключва пигментите в косъма, възстановява увредената коса, защитава, удължава и подсилва блясъка и яркостта на цвета. Той става интензивен и дълготраен, а визията на косата ви ще се доближи до съблазнителна.

Шампоанът Sublimateur De Couleur е първият продукт, който трябва да ви посреща в банята. Той подсилване на цвета, нежно почиства скалпа и косата, докато предпазва цвета от ибледняване. Успокоява раздразненията по скалпа и създава усещане за комфорт.

Маската за коса Sublimateur De Couleur възстановява косъма, удължава цвета, подсилва блясъка, съживява кичурите, благодарение на съставки като екстракт от хибискус, екстракт от ябълкови цветове и плодове, ябълка Red Love, сладък бадем, корен от слез и ленено семе и арганово масло и витамин Е.

Крем-спрей без отмиване Concentre De Beaute е достоен финал на ритуала Phytomillesime, защото подсилва чувствително ползите му. Спреят предпазва косата от агресивните външни фактори, които вр едят на яркостта й и на блясъка й, освен това заздравява косъма и оформя кичурите й. Както всички продукти за грижа на Phyto, този крем-спрей е специално разработен да комбинира ефективност и удоволствие. Активните му съставки предпазват от статично електричество, предотвратяват начупване и помагат на косата да стои чувствено красива и пълна с блясък.

Спреят без отмиване Voile Protecteur De Couleur може да пръскате всеки ден – той осигурява невидим щит, който подобрява и удължава цвета на косата със съставки като ябълка Red Love, екстракт от ябълкови цветове и плодове и екстракт от хибискус. Напръскайте върху суха коса, без да изплаквате – така ще я освежите и ще й подарите нежен аромат. Заслужава си да бъде винаги с вас в дамската ви чанта.

Phytomillesime е разковничето за красива боядисана коса!