Парфюмно удоволствие за баня

Bourjois отбелязват 150 години красота с френски акцент.

На историята на марката набляга и дизайна на новите душ гелове. Магнетични цветове и завладяващи аромати са в основата на новата линия. Ретро визиите изразяват парижкия шик. Неустоими като парфюм, четири нови аромата изкушават почитателките на френската козметика.

Beautify Me е с флорален аромат с екстракт от цветове на лилия в сърцевината, в базовите нотки се улавя полъх на теменужка, а малина и момина сълза са връхните. Текстурата е плътна с розов цвят и перлен оттенък и придава на кожата копринена гладкост.

Синята опаковка на Refresh Me издава аромата на морски цветя от Синята лагуна, които хидратират и придават жизненост на кожата. Синята текстура също има перлен блясък. В основата на аромата е канелата, сърцевината е от морски растения, а връхните нотки са плодови – диня и лимон.

Цветен аромат с ориенталски нотки е Pamper Me. Млечната текстура прави кожата мека и хидратирана. Малината е в сърцевината на аромата, допълвана от черешов привкус.

Wake Me е с цитрусов аромат, в който се допълват нотки на портокал, праскова и лимон с екстракт от Годжи. Душ гелът е обогатен с витамини за блестяща и свежа кожа, текстурата е гелообразна в коралов цвят.

Виж още:
Обувките на пролетта според… Рая от Eden
Тайните на билките: изпитани рецепти за природолечение
Ведро и цветно: Mода от наградите Kid’s Choice
Оливия Палермо носи iPhone с името си