Озаряващата пудра е must have в несесера тази пролет

Минимален грим, сияеща кожа с избистрен тен и естествена руменина – една тенденция, която и тази година ще бъде на върха. 

Забряваме напълно за остро контурираните черти, за сметка на деликатно подчертаните скули и най-високите части на лицето. За да ги постигнете ви трябват точно два продукта – нежен руж в нюанс на розовото и хайлайтър с фини блестящи частици, които улавят светлината и по този начин допринасят за естественото сияние на кожата.


Вдъхновени от тази тенденция, Lancome преоткриват розовия цвят и създават озаряващата пудра La Rose à Poudrer. Този козметичен продукт привлича погледа, защото на пръв поглед не изглежда като такъв. Пудрата е създадена така, че да наподобява истинска нежна роза, затворена в кокетна кутийка за бижута. Всяко листче на цвета съдържа искрящи перлени нюанси, които балансират блясъка. Искриците светлина попадат върху лицето с едно движение на четката и карат кожата да блести с приятна руменина.

La Rose à Poudrer се нанася с компактната четка Parisian Kabukiпредназначена специално за вземане на точното количество пудра с едно движение. С нейна помощ я нанасяте не само върху скулите, но и по челото, извивката на носа, брадичката и шията.

Убедени сме, че красивият дизайн и функционалността тип “2 в 1” на озаряващата пудра ще я превърнат в истински хит сред beauty блогърите. У нас La Rose à Poudrer ще бъде лансирана през месец март, заедно с цялата пролетна колекция Absolutely Rôse! на Lancome. 

Снимки: Lancome, Instagram