Оптимална хидратация за кожата с новия серум Avene Hydrance Optimale

Avene допълват серията Hydrance Optimale с хидратиращ серум.

Термалната вода Avene е натурален източник на уникална грижа за кожата. Новият хидратиращ серум е със 77% термална вода за интензивна хидратация и оптимално успокоение. С ежедневна употреба на серума кожата възвръща еластичността си, а приятната и лека аква-гел текстура го прави удобен и лесен за нанасяне, като мигновено ще усетите кожата кадифено мека.

Липозоми с термална вода и хидрофилна 3D матрица, както и изключителната концентрация на термална вода правят серума особено ефикасен за дълбока хидратация на кожата.

Липозомите са естествено организирани в микросфери, притежаващи капацитета за капсулиране и задържане на вода. Благодарение на близкия до клетъчните мембрани състав, те преминават в слоевете на епидермиса и доставят термалната вода Avène в самото сърце на клетките. Хидрофилната 3D матрица е съставена от полимерни влакна с морски произход. Тя улавя липозомите и формира по този начин резевоар на повърхността, който премерва нивото на хидратация в кожата в съотвествие с нейните нужди. Термалната вода се освобождава продължително капка по капка.
Богата на силикати и микроелементи, с изключително минерално равновесие, с неутрално pH, термалната вода е природно успокояваща и антииритативна, а серумът е продуктът с най-висока концентрация на тази уникална вода.

Може да се използва самостоятелно или под крем, като е особено подходящ за комбиниране с продуктите за прицелна грижа, всеки ден, като курс преди или след лятото или при поява на първи признаци на умора на кожата.

Гамата Hydrance Optimale – хидратиращ крем Legere, дълбоко хидратиращ крем Riche и хидратиращ серум.

Ани Софрониева

Нова слънцезащитна грижа от Avene
Решение за много суха кожа от Avene XeraCalm
6 нови цвята очна линия, които да носите това лято

10 идеи за маникюр в бяло
15+1 идеи за пастелен маникюр
Изберете неутрален нюанс червило според вашия тип кожа