Обемни мигли и сочни устни в зашеметяваща визия

Кой е казал, че в есента няма наситен цвят? Avon ни изненада с изобилие от цвят в декоративната козметика.

Линията Color си има своите нови попълнения – спиралата Big & Daring и червилото Ultra Color Bold.

Резултатите от нашия тест показаха – зашеметяващ обем на миглите в дълбоко черно и неустоим цветен акцент върху устните с неповторима наситеност.

Big & Daring е точно това, което една жена търси в спиралата – обем, плътност, повдигане, без ронене. Благодарение на формула с протеини, колаген и кератини миглите стават видимо по-обемни и плътни още с първото нанасяне. Извитата четчица с клиновидни снопчета следва извивката на миглите и ги улавя една по една, като по този начин тушът се разнася максимално добре. Леката крем-гел формула прави миглите меки и еластични, с ефект на повдигане, а водоустойчивата технология предпазва от размазване и ронене цял ден. В резултат само с няколко движения получавате изключително обемни, повдигнати мигли, без ефект “паежки крачета” и без ронене в продължение на часове.

Обрамчените с разкошни мигли очи не биха изглеждали така впечатляващо, ако визията не е допълнена с драматичен цвят на устните. Предложението на Avon e Ultra Color Bold, с чиито наситен цвят ще приковете погледите в себе си. С 50% повече пигментация, червилото осигурява ултра наситен цвят, който се запазва върху устните часове наред, дори след ядене и пиене. Сред разнообразието от нюанси ще откриете своя цвят, с който ще придадете жизненост на визията си. И за да е истинско удоволствие есента, Avon представя и ново ароматно изкушение – ароматът Parisian Chic, който ще внесе нотка парижки шик. В шипрово-плодова категория, ароматът оставя изискан и съблазнителен полъх на черна малина, жасмин и сандалово дърво.

AVON България на 15 години!
Кожата е обновена само след една седмица с Anew Reversalist

Тайната за перфектна визия на стюардесите
5 бюти навика от лятото, които да запазим през годината