Обемни, гъсти, изкусителни – миглите, в които се влюбихме този месец

Обръщаме гръб на плажната грим визия и поглеждаме в новия сезон с нова увереност и сексапил. И с изключително обемни мигли!

С настъпването на есента, носталгично помахваме за чао на жаркото лято, а с него и на естествената, плажна визия. Така казваме „здравей“ на нашия фаворит този месец – драматичното котешко око и обемните, пищни мигли. Дълги, изкусителни, впечатляващи – такива си ги пожелахме. А спиралата на AVON Mark Big & Extreme определено сбъдна и най-смелите ни мечти.

С четка за удължаване на миглите с къси и дълги косъмчета и с еластична формула за обем с 2 пъти повече еластичност от традиционните удължаващи формули на AVON. Лесно е да разбереш защо се влюбихме в AVON Mark Big & Extreme. Дързостта ни приляга, а добре подчертаният съблазнителен поглед е новата ни визия фаворит.

В крак с модните и козметични тенденции за една пищна и впечатляваща есен, спиралата AVON Mark Big & Extreme гарантира драматичен, обемен и съблазнителен ефект. С изкусителен екстеншън ефект като от козметичен салон. Невъзможно е да ѝ устоиш. Ние не успяхме!

Потърсете своята спирала AVON Mark Big & Extreme на сайта www.avon.bg или при най-близкия представител.

tipsГрим ПродуктиГрим съветиСпирала за мигли