In the Nude: Перфектен завършек за актуалния пролетен грим

На червения килим, на модните подиуми, в ежедневието – естествената красота и идеята, че “по-малкото е повече” този сезон триумфират. 

Така нареченият “nude” грим залага на меки бежови и бронзови нюанси, нежни и леки розови контури, за да подсили натуралното сияние на лицето. Тенът на кожата е изравнен, скулите са деликатно подчертани, а клепачите са оцветени в ненатрапчиви нюанси на бежовото, прасковеното и бронзово-златистото. А какво остава за устните? За финал нанасяме лек блясък с цвят.

Трендът е вдъхновен от красотата на природата и именно затова Weleda черпи вдъхновение от нея, за да създаде цветни балсами за устни, съчетаващи обаятелни нюанси и грижа. С аромат на розови листчета и ванилия и базирани единствено на растителни съставки от органично производство, като масло от жожоба, маслина и шеа, новите балсами заглаждат и запазват влагата в устните.

Восъкът от слънчогледови семки създава защитен слой, който запазва устните гладки за дълго време, а минералните цветни пигменти създават лек блясък в три привлекателни нюанса. Цветните балсами за устни в натурален цвят, нежно розово и малинено червено осигуряват естествена грижа и защита, предпазват устните от изсъхване и придават лек цвят и копринен блясък.