Новото поколение естествена грижа за коса от Biolage R.A.W.

Забелязали ли сте колко често се срещат думите “натурална, екологична, био”, когато говорим за съвременната козметика?

В сравнение само с няколко години назад, категорично бихме отговорили все по-често.

А това може само да ни радва, тъй като нуждите от естествени продукти са завладели всеки аспект от живота ни. Стремим се да живеем здравословно и “устойчиво”, създавайки си полезни навици не само относно избора на храна, но и на дрехи, и на козметични продукти.

Вдъхновени от “зеления” начин на живот на милениум поколението са и продуктите за коса Biolage R.A.W. – raw (истински), authentic (автентични), wholesome (пълноценни). Те предлагат пълна гама грижа, започваща от измиването (шампоани), преминаваща през подхранването (балсами и маски) и завършваща с подсилването на красотата и блясъка (олио). Всеки от придуктите съдържа във формулата си 70 – 100% естествени съставки, които осигуряват уникално усещане на сетивата и гарантират отлични професионални резултати.

Серия Nourish 

Специално създаден за нуждите на сухата и изтощена коса, шампоанът Nourish съдържа в себе си 71% естествени съставки, главните от които са люспи от киноа и мед. Подхранвайки я в дълбочина, той укрепва косъма от корена до върха и го подготвя за следващата стъпка – балсам Nourish. Благодарение на каoлинова глина и кокосово олио, балсамът (с 95% природни съставки) прави косата мека, гладка и копринена на допир.

Серия Recover 

Юка и годжи бери са главните действащи лица във формулата на шампоана Recover (70% естествени съставки), чиято задача е да подхрани и върне силата на изтощената коса. След измиване кичурите са по-жизнени и бляскави, а в комбинация с балсама Recover (с масло от кориандър и каолинова глина, 95% естествени съставки) резултатът е забележим още след първото измиване.

Серия Uplift 

За повече обем, дори на най-тънката и отпусната коса, е шампоанът от серията Uplift. Комбинацията от черен сусам и грейпфрут (98% естествени съставки) и баласама с киви и каолинова глина (95% естествени съставки) оставя косата идеално чиста, блестяща и повдигната от корените.

Маски за коса с глина

Серията професионални маски за коса с 95% естествен произход е специално създадена за възстановяване на косата и възвръщане на здравия ѝ вид. В зависимост от нейните нужди можете да избирате между Re-Hydrate (хидратираща, с масло от ший и мароканска вулканична глина), Re-Hab (подхранваща и възстановяваща, с пчелен восък и каолинова глина) и Re-Bodify (за обем, джинджифил и каолинова глина).

Олиото Replenish Oil Mist

Този мултифункционален продукт съдържа в себе си комбинация от чист зехтин, слънчогледово масло, масло от пореч, етерично масло от скална роза, етерично масло от лимон и етерично масло от копър. Може да се използва като терапия преди шампоана, вместо балсам, стайлинг продукт и дори грижа за тялото при суха кожа. Олиото е със 100% естествен произход, което го прави подходящо за всякакъв тип коса.