Новото бижу на Lancôme La vie est belle L’Éclat може да е ваше

Как би ухаело щастието, ако беше затворено в бутилка?  

На La vie est belle, разбира се! През 2012 г. Lancôme пускат на пазара тази истинска наслада за сетивата, заключила в себе си сърце от ирис, обвит в портокалови цветчета и жасмин. Бавно разгръщащи се в плодовите нотки на касис и круша, за да завършат с опияняващите аромати на зърна тонка, пралина, пачули и ванилия.

La vie est belle е рожба на изтъкнатите парфюмеристи Доминик Ропион и Ан Флипо, които създават и последната му нежна версия –  L’Éclat. Ароматът разкрива свежи върхови нотки върху мека и богата база, обвита в свежестта на портокалов цвят. Това цвете е в сърцето на тази композиция и едновременно напомня за La vie est belle, но и създава нова история, изцяло обновена.

Портокаловият цвят придава отличителната флорална свежест на L’Éclat и формира искрящата му база. Есенцията на роза и жасмин се вписва в опияняващия флорален букет. Озарен от свежестта на изтънчения бергамот и силната мандарина, той се обогатява и от акорда на фрезия.  Базовите нотки са неподражаемият акорд за ценители на La vie est belle, преформулиран от Доминик Рупион около ванилия, амброксан и сандалово дърво.

Сега Lancôme La vie est belle L’Éclat може да е ваш! 

Под публикацията за играта в нашата Facebook страница споделете с нас в коментар: Какво ви прави истински щастливи?

Една от нашите читателки ще спечели Lancôme La vie est belle L’Éclat (75 мл)Срок на играта: 30.08. – 06.09.2017 г. 

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.