Новост в слънцезащитата на алергичната кожа от Piz Buin

Продуктите на Piz Buin осигуряват защита срещу пълния спектър UV лъчи и специална грижа за алергичната кожа.

Над 79% от хората искат хубав тен, защото той прикрива несъвършенствата по кожата, обикновено се възприема като знак за активен начин на живот, здраве и красота, и придава допълнителна доза увереност.

Хубавият тен се дължи на правилната защита от вредните слънчеви лъчи – UV A лъчите, които увреждат кожата в дълбочина, влияят върху колагена и еластина и стават причина за преждевременното стареене и рака на кожата, и UV B лъчите, които повреждат горния слой на кожата и са причина за слънчевите изгаряния.

Линията слънцезащитни продукти на Piz Buin осигурява необходимата защита срещу пълния спектър вредни лъчи. Освен слънцезащитните продукти, марката предлага и ускорители на тена, както и продукти за след слънце.

Piz Buin In Sun гамата осигурява ефективна защита в съответствие с последните европейски директиви. Продуктите съдържат и витамин Е, който играе ролята на мощен антиоксидант и предотвратява стареенето на кожата.

Хидратиращите лосиони са с приятна текстура, която не е мазна и не лепне, а в същото време оставя кожата гладка и мека. Специалният стик за устни освен висока защита осигурява и дълбоко овлажняване, благодарение на съдържанието на алое вера.

Серията Tan & Protect включва олио със защитен фактор, което съдържа и мелитан. Мелитанът стимулира производството на натуралния пигмент меланин. Кожата потъмнява с до 54% по-бързо.

Отново мелитан съдържа и олиото Bronze. Продуктът съдържа и хидратиращ комплекс, който намалява беленето на кожата за по-дълготраен тен.

Серията Piz Buin Allergy е създадена специално за чувствителна кожа. Серията включва лосион, спрей и крем за лице. Съставката калманел подсилва клетъчната защита срещу UV лъчите и увеличава издръжливостта на кожата при излагане на слънце. Серията за алергична кожа е с нова технология и е дерматологично тествана.

Подходящите продукти за слънцезащита подготвят и предпазват кожата по време на излагане на слънце, но и след това тя се нуждае от грижи.

After sun серията включва успокояващ лосион за след слънце, който съдържа ментов екстракт за охлаждане, и лосион за след слънце за интензивен тен, който съдържа танимел, съставка, подпомагаща производството на естествени пигменти на кожата за по-интензивен естествен тен.