Новият начин да озарим скулите си с цвят

След успеха на фон дьо тена Miracle Cushion, Lancôme отново разчитат на вълшебната гъбичка, влагайки я в новия руж Cushion Blush Subtil. 

Иновацията в компактна опаковка отново е създадена на основата на технологията Air Cushion, позволявайки съвсем лесно и деликатно нанасяне на течния руж. Само с едно движение и без нужда от специална четка ще придадете естествена руменина на скулите, моментално озарявайки цялото си лице.

Текстурата на Cushion Blush Subtil е много нежна и се разтапя при първия досег с кожата. Така практически е невъзможно да прекалите с количеството цвят, което искате да нанесете върху бузите си, тъй като блендирането е една идея по-лесно, отколкото на прахообразните или класическите течни ружове.

Същевременно ружът е и достатъчно пигментиран, за да няма нужда да повтаряте с няколко движения и да рискувате наслояване на продукта по фините линии на лицето.

Компактната опаковка позволява да го носите навсякъде със себе си и да освежите грима си по всяко време на деня. За различните типове кожа, а също и личните ви предпочитания, Cushion Blush Subtil идва в 6 изкушаващи цвята, които Лиса Елдридж, креативен директор на Lancôme, съветва да съчетаете с цвета на устните си, за по-изискан краен резултат.