Новият аромат Roberto Cavalli Uomo може да бъде ваш!

През очите на Питър Дундас новият мъж Cavalli е модерно конте.

Надарен с инстинктивно чувство за стил и елегантност, той без усилие комбинира изисканост и небрежност. Свободен и независим, той отстоява себе си във всяка ситуация и никога не му се налага да се преструва. Уверен без да е арогантен, естествено съблазнителен, той излъчва харизма, която оставя дълбок отпечатък в сърцата и съзнанието на хората около него. За него животът е като рок музика и той е в пълен синхрон с ритъма и мелодията в него.

Повече за аромата

Новият Roberto Cavalli Uomo се открива с отличителни нотки на черна виолетка – запазена марка на Кристоф Рейно. Летлив и мистериозен, този очарователен аромат постоянно се променя. Като негов контраст идва изключително мъжественият, горещ и секси шафран, насищащ усещанията с много енергия.

Богатата сърцевина от мед, пречупен през уханието на лавандулова есенция, е тема, която грабва вниманието и внася дълбочина и обем на завладяващото начало. Хипнотичните базови нотки от кедър подсилват мелодията на аромата. Обгърнат от хипнотичните ориенталски базови нотки от пачули и зърна тонка, след него се носи изкусителен и магнетичен воал.

https://www.youtube.com/watch?v=M356tlq2LzQ

Как да спечелите Roberto Cavalli Uomo?

Под публикацията за играта във фейсбук страницата на Miss Bloom оставете вашия отговор на въпроса: Каква музика слуша мъжът, носещ уханието Roberto Cavalli Uomo? 

Правилният отговор ще донесе Roberto Cavalli Uomo на една наша читателка. Успех!

Срок на играта: 18.10. – 24.10. 

vsichkiigri.bg – Игри, томболи и конкурси с награди

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.