Новият полъх на пролетта

Една година след лансирането на ME, Lanvin представя ME L’Eau, нов опус, въздушен и деликатен, предвестник на щастието, ефирната чувственост и първите пролетни лъчи.

ME L’Eau избликва със свежест и радост в освежаващ флорален дъх, вдъхновен от творенията на Албер Елбаз, Художествен директор на Модна къща Lanvin. Със своите нежни отсенки, прозирни контрасти и лекотата на материалите, ME L’Eau е като ювелирна пролетна рокля с плавна кройка и перфектен силует, придаваща на жената, която я носи бляскава и неустоима аура.

Изящно кутюрен

Елегантна оркестрация, създадена от парфюмния дизайнер Шаямала Мезондю, въплъщаваща дълбоката същност на Парижанката според Lanvin. Жена, с шик, който се различава измежду всички други, с характерна походка, когато се разхожда под нежната слънчева светлина в изпълнената с цветя градина с ромолещи фонтани. Както Мезондю подчертава: “Създадох парфюм, който избликва с радостта от живота, изразява оптимизъм и те кара да се усмихнеш, като в същото време представя и стила Lanvin: деликатен, естествен, поетичен и Парижки.” Превъплътена в аромат, тази визия на женствеността е интерпретирана чрез мускусна цитрусова флорална композиция. Искрящ, енергичен парфюм, с нежна и пленяваща чувственост. Да го носиш най-вече, заради самия себе си, точно като автентичен екстракт от модата Lanvin. В извивката на деколтето ти или на китката. Като бижу.

Повече от парфюм, подарък

За пролетта, опаковката на ME L’Eau се облича в матово, нежно розово. Нейната верижка блести в бяло злато и прави панделка, характерния за Lanvin символ. Принтиран върху лицевата страна на кутията, надписът ME L’Eau отеква като обещание за свежест и безгрижие…

Ювелирна пролетна рокля, с чисти линии и съвършена структура. Флаконът ME L’Eau се преоблича в лаково покритие, бял и замъглен, в перфектна хармония с нежно розовата парфюмна течност. Когато вземеш в ръка красивия тежък флакон, пръстите се плъзват по гладкото стъкло и се заиграват с ювелирната висулка, емблема на историята ME. Това чувствено, скъпоценно, деликатно посребрено украшение грациозно изразява своето кутюрно послание.


Уханието на щастието

Искряща и чувствена, ME L’Eau е ода за радостта от живота. Възхвала на оптимизма, свеж и деликатен флорален бриз. В началото, вихрушка от свежест, в която сочната Италианска мандарина се смесва с растителната хрупкавост на зелени листа от виолетка, подправени с жизнерадостен розов пипер.

“Тези хармонични съставки придават естествена, бляскава свежест за моментална удоволствие,” отбелязва Шаямала Мезондю.

След това, най-естествено идва флоралното сърце. Букет, създаден като рокля Lanvin, обемна и щедра, с въздушния блясък на магнолия и божур, усилени от флоралните фасети на акорд от рози. В посвещение на жената Lanvin, като въплъщение на тази деликатна чувственост, базовите нотки милват кожата с плодовата сладост на нектар праскова. Копринен, изискан мускус ги обгръща като най-фина корпина, докато вибриращата интензивност на кедрова дървесина прибавя хaрактер, като ювелирен акцент върху тоалета.

Момент, специално за теб

ME L’Eau е лукс, който си подаряваш, скъпоценен момент за теб самия. Такъв, като да съзерцаваш Парижкото небе, осветено от лъчите на отдавна изчезналото слънце. Да се разхождаш в градина с хиляди уханни цветя. Да затвориш очи и да си представиш, че лежиш в легло от рози. Рекламната визия на ME L’Eau въплъщава този специален момент, толкова крехък и красив, в който слънцето се ражда отново и всичко е възможно.

5 прости съвета за сияйна кожа

Стъпка по стъпка към перфектния контур
8 трика с основа за грим правят кожата безупречна
Нещата, които дерматолозите не ви казват