Нови съблазнителни аромати от S.T. Dupont

S.T. Dupont претворява изкуството да съблазняваш в нова, чувствена двойка аромати – So Dupont.


Дамската тоалетна вода So Dupont
очарова с аромат на разцъфнали цветя и сочни плодове. Ароматната композиция се отваря с нотки круша и къпина, докоснати от нежното ухание на зюмбюл и свежестта на портокалов цвят. Ухание на божур и магнолия оформя сърцето, а кадифената гардения и деликатния аромат на момината сълза му придават женственост. Чувствен и съблазнителен ароматът става благодарение на финалното ухание на мускус и амброкс, кедрова дървесина и сандалово дърво.

Не по-малко изискано е и мъжкото ухание So Dupont. Розов пипер и цитрусов коктейл от бергамот и грейпфрут от Флорида са връхните нотки в тази елегантна композиция за уверени мъже. Свежест на мента, ябълка и суха кедрова дървесина завладяват сърцевината и придават модерен характер на аромата. Акорд зрънца тонка и ванилия, подчертан с дървесни нотки на сандалово дърво и limbanol завършват съблазняващия аромат.

Модерен и луксозен е дизайнът на флакона и на двата аромата. Хармоничните извивки на стъклото, деликатно гравираните капачета с емблематичното D, изящните отблясъци пораждат асоциации за изисканост, финес, деликатност и изящество, присъщо на лукса.

Ароматните творения So Dupont ще бъдат на пазара след 1 юли.

SO DUPONT FOR WOMEN

Тоалетна вода 30 мл – 75 лв.
Тоалетна вода 50 мл – 94 лв.
Тоалетна вода 100 мл – 133 лв.

SO DUPONT FOR MEN
Тоалетна вода 30 мл – 63 лв.
Тоалетна вода 50 мл – 82 лв.
Тоалетна вода 100 мл – 116 лв.

Бюти хитрини срещу горещото време
15 неща, които ще ви трябват за ваканцията
Холивуд оживя в картини от Ренесанса