Нова удължаваща спирала Be Long Mascara от Clarins

Миглите стават естествено дълги с иновативната спирала на Clarins Be Long.

Уникална еластомерна четка прави миглите видимо удължени само с едно нанасяне. От Clarins обаче създават наистина дълготраен ефект – формулата на спиралата е обогатена с комплекс, който подхранва миглите и засилва растежа им.

Две активни съставки се грижат особено ефикасно за миглите ви, докато привличате погледите си върху себе си с впечатляващо дълги и извити мигли – матрикин е пептид, който засилва растежа на миглите ден след ден, а пантенолът ги заздравява.

Четката е гъвкава и еластична с дизайн под формата на турбина, който позволява ресничките ѝ да достигнат до всяко косъмче на миглите за максимален ефект на извиване. Слепването е предотвратено благодарение на наклона от 7 градуса и извитата форма, а множеството малки ресници на върха на четката подобряват нанасянето на върха на миглите.

С всички нововъведения и подобрения Be Long Mascara осигурява страхотен ефект – миглите са удължени, разделени, извити и по-плътни.

Резултатите от тестовете на живо показват, че само след 4 седмици употреба средната дължина на растеж на миглите се увеличава с 1,1 мм.

Be Long Mascara на Clarins се превръща не просто в разкрасяващ мигновено продукт, а в постоянна гриза за красиви мигли.

Какво остава и какво си отива – хитовете в есенния грим
Тайните за красота, които се крият в кухнята
7 части от тялото, които най-много издават възрастта
Перфектните вежди правят чудеса с визията