Нежната, уязвима кожа обича A-Derma

През зимата всички познаваме проблема с усещането за сухота и опъване на кожата. Тя е склонна към раздразнения и зачервяване. Всеки ден ни напомня, че студът, леденият вятър навън и сухият въздух в помещенията са я стресирали.

Решението идва с нежната грижа на козметиката A-Derma.

Познаваме я като марката, която чувствителната кожа обича. Продуктите й са без консерванти, подходящи за цялото семейство, включително за атопична и за детска кожа.

A-Derma е специализирана в създаването на козметична грижа с много нежно, успокояващо и ребалансиращо действие. Нещо, от което в най-големите студове се нуждаят дори дамите, които по принцип не страдат от суха или зачервена кожа.


A-Derma се ражда през 1982 г. областта Тарн в Югозападна Франция и с тази марка се поставят основите на растително-базираната “дерматология”.

Именно в тази леко хълмиста провинция се намира Земята на Овеса. Близо 30 години, Дерматологични лаборатории A-Derma провеждат усилени проучвания над уникалния овес Rhealba®.

В света има над 26 000 сорта овес. Но отнема години на изследвания, за да се открие рядката “перла” – уникалният овес Rhealba®, изключително богат на успокояващи, възстановяващи и ребалансиращи кожата съставки.


Екипите на A-Derma провеждат близо 30 години усилени проучвания над него и откриват, че кълновете съдържат още по-редки активни съставки от зърната.

Днес в областта Тарн, A-Derma пази този чист бял овес като съкровище, култивирано чрез органично селско стопанство, уважаващо биоразнообразието, почвата и човека.

Марката повежда откритията си и в друго предизвикателство – да предложи стерилни емолиенти, без консерванти, които да се грижат дори и за най-уязвимата и атопична кожа.

Това е световна премиера на Стерилната Козметика: стерилна формула, опакована в система с перфектна херметичност.

Пълната безопасност и нежната грижа са приоритети на A-Derma и като част от Лаборатории Pierre Fabre, всички продукти отговарят на най-високите фармацевтични стандарти.