Непосилната лекота на лукса

Към своята визия за празниците всяка дама с удоволствие добавя и един специален, бляскав аромат.

Улесняваме търсенето ви като ви представяме един от нашите редакторски фаворити – Gucci Premiere Eau de Toilette.

Лансиран тази есен, той е по-олекотената версия на пищния Gucci Premiere.
Луксозна, богата, но в същото време искряща композиция е това, с което тоалетната вода ще спечели дори дамите, които по принцип бягат от тежките и претенциозни ухания. Истината е, че тоалетната вода е достатъчно изискана за вечерна поява, но в същото време достатъчно деликатна за да я добавите като луксозен намек към ежедневното си присъствие.

Композицията се открива с примамлива свежест на бергамот, портокалови цветчета и шампанско, преди да разкрие луксозната си сърцевина от българска роза, фрезия, жасмин и мускус. Пачули, кожа и дървесни нотки изграждат топлата и плътна база.

Резултатът е ухание, което ще ви донесе удоволствие като от чаша скъпо шампанско – луксозно, опияняващо и женствено, но не прекалено сладко.

Убедително е и присъствието на великолепната Блейк Лайвли като лице на уханието. “За мен ароматът е увереност във флакон”, казва актрисата и потвърждава, че можем да носим Gucci Premiere Eau de Toilette дори в ежедневието си. А коя от нас не иска по мъничко лукс върху кожата си всеки ден, особено когато идва Коледа?

Кой е ароматът, който ни подмладява?
Гримът и прическите, които ни състаряват
Йога за лице забавя признаците на стареене