Най-умното епилиране

Braun го направиха отново!

Точно когато си мислих, че от марката са ни предложили почти всичко по отношение на дизайн, мощност и ефективност, идва лансирането на епилатора Silk-epil 9 SensoSmart 9/980. И съвсем естествено мога да говоря дълго за него, но в крайна сметка ще ви запозная само с най-важната и впечатляваща информация. Това е може би най-добрият епилатор на Braun от серията Silk-еpil – премахва косъма от корен както никой друг.

Кое е новото?

Истински умен помощник. От Braun правят домашното епилиране още по-лесно (колкото и да не ви се вярва) и по-ефективно, като ни помагат с интелигентна сензорна технология SensoSmart. Задачата й е да подава информация за силата на натиска върху кожата – когато е по-голям от препоръчителното, червен сигнал ни известява, че трябва да променим усилието ни.

Какво трябва да знаем за епилацията през лятото?

Вече не е необходимо да изчаквате космите да израстнат достатъчно. Епилаторът Silk-epil 9 SensoSmart премахва 4 пъти по-къси косъмчета (до 0,5 мм) в сравнение с кола маската и оставя кожата за цели 4 седмици мека и гладка. Благодарим за това на технологията Micro-Grip, с помощта на която пинсетите са по-широки и по-дълги, достигат до по-голяма дълбочина и са по-прецизни. Това се отнася за косъмчетата и на лицето.

По-добър резултат само с едно движение. Това означава, че хващате повече косъмчета наведнъж – причината е новата епилираща глава, която е с 40% по-голяма в сравнение със стандартните продукти.

Смело под душа. Със системата Wet&Dry сте отлично запознати – тя е една от важните причини да обичам този епилатор. Водата сякаш естествено успокоява кожата и превръща докосванията му в нежни и деликатни.

Предимството на аксесоарите –те дават удобството с едно устройство да епилирате цялото тяло. Silk-epil 9 SkinSpa SensoSmart идва при вас в комплект с тример за тяло и лице. С него лесно и комфортно отстранявате с абсолютна прецизност косъмчетата от бикини зоната, брадичката, около устните или около веждите си. Чувствителните зони по тялото ви вече няма да бъдат „страшни“ и няма да ги пропускате.

До 50 минути без кабел. За толкова време можете да епилирате цялото си тяло. И не само – свободата на движенията е важна. Само си помислете за някои от гимнастическите пози, които заемате по време на тази бюти рутина. Оставете го да се зарежда за 2 часа и си осигурете почти час безпроблемна работа с епилатора, без ограниченията на кабела.

Светлина на фокус. Няма косъмчета, които да не успеете да видите, независимо от светлината в помещението. Системата SmartLight осветява и най-тънките и светлите – само включете устройството.

Люба Вангелова

Отървете се завинаги от врастналите косъмчета