Натурална свежест от Weleda

Рол-он дезодорантът е must-have елемент във всяка дамска чанта не само през лятото. 

И тъй като сме взискателни към всяка козметика, с която третираме тялото си, винаги обръщаме внимание на състава на продуктите.

Ето защо бяхме приятно изненадани от линията рол-они на Weleda. Първото им голямо предимство е фактът, че те не съдържат алуминиеви соли – следователно не запушват порите, дори при ежедневна употреба. Второто? Съдържанието на естествени етерични масла. Благодарение на тях кожата на подмишниците не само ухае прекрасно през целия ден, но също така остава мека и подхранена.


Дамите могат да избират между два аромата – свеж цитрус и нар. Цитрусовият комбинира лимонена свежест с аромат на вечнозеления храст Май Чанг и флорални нотки на горчив портокал. Нарът е сетивен женски аромат за чувствена свежест, подсилен с нотки портокал, сладка давана и кадифена ванили.

Синият вариант е предназначен за господата – ободряваща свежест с аромат на вечнозеления храст Май Чанг, дървесни нотки розмарин и земен, опушен аромат на ветивер.

Рол-оните на Weleda са дерматологично тествани. Без изкуствени ароматизатори, оцветители, консерванти и суровини от минерални масла.