Модерната принцеса на Lanvin

Свободната, бляскава и непокорна градска принцеса вдъхновява новия изкушаващ аромат Lanvin Modern Princess. 

Тази жена има много лица – понякога е таен агент, друг път изкусителка с ефирна червена рокля. Дръзка и уверена, тя определено не е роб на чувствата си. Само тя държи ключа за своята история и върху нейната кожа парфюмът се разстила с двойствено ухание.

В този секси флорален парфюм, комбинацията от жасмин и ябълка Pink Lady създава ново изкушение. Връхните нотки са млади и свежи, почти невинни с уханието на ябълка и червено френско грозде – съблазнителни и изящни. Сърдечните нотки са по-женствени, с перфектно равновесие между самоувереност и стил. Двойствената природа на жасмина, едновременно деликатна и чувствена, флиртува с непреходната елегантност на фрезията. Деликатна, романтична и нежна на повърхността, тя постепенно става доминираща и съблазнителна, когато освободи уханието си.

Тази категорична сексапилност става дори по-отчетлива при контакта си с белия мускус, който разкрива свръх секси, кадифено усещане. Последното, което ни се разкрива, е уханието на изключително чувствена жена, превърната дори във femme fatale от аромата на ванилова орхидея. Бялата дървесина създава лукс, който подхожда само на нея, а белият мускус осигурява секси и интензивен комфорт, като милувка върху кожата.

Променлив и многостранен точно, както тази модерна жена, флаконът е декориран с вертикални линии, свързани от чувствени извивки.

Modern Princess ще е наличен в търговската мрежа през февруари.