Мишел Пфайфър ни предизвиква да забравим стереотипното с новия си парфюм

“Queens & Monsters” подхожда на всекиго, а вдъхновението за него актрисата е почерпила от спомен от детството си.

Шестият парфюм от марката Мишел Пфайфър “Henry Rose” е направен, така че да подхожда едновременно на мъжете и жените.

“Когато бях малка, бях много привлечена от аромата на мъжките парфюми, по-специално одеколона на баща ми – намирах го за запленяващ”, споделя Мишел и разказва как се е промъквала да се напръска с него.

“Много жени споделят същото – предпочитат да носят мъжки аромати, и то не само моите връстници, а и приятелките на 26-годишната ми дъщеря.”

Звездата от “Господарката на злото” дълго време се е опитвала да въведе практиката за унисекс парфюми в индустрията, но в началото са я съветвали да не го прави. Днес обаче, тя вижда, че настроенията са се променили драстично и хората са по-склонни да експериментират.

“Красивият аромат си е красив аромат – работи и за мъже, и за жени. Ако не му сложиш етикет, хората няма да го асоциират с конкретен пол, а ще го свързват с човека, който го носи”, добавя актрисата.

Самият парфюм преплита в себе си ароматите на ванилия, сандалово дърво, мускус, лавандула и жасмин, а формулата е разработена така, че през различните отрязъци от времето, в което го носим, да преобладават различните аромати.

Както всички останали продукти от марката й и “Queens & Monsters” е създаден единствено с органични съставки.

Мишел Пфайфър предупреждава за токсични съставки в парфюмите

Мишел Пфайфър и Дейвид Кели: 25 години щастие