Микроблейдинг ефект вече и у дома

Микроблейдинг ефект без микроблейдинг – магията вече е възможна и можем да я имаме в собствения си козметичен несесер.

Avon Mark пускат у нас два нови грим продукта с впечатляваща дълготрайност и прецизно нанасяне. AVON Mark Brow Tattoo е молив за вежди, специално създаден, за да постига ефект като от микроблейдинг, а Mark 2-in-1 Lip Tattoo е продукт за устни с лека, но изключително силно покривна и трайна формула.

AVON Mark Brow Tattoo

Маркерът за вежди е с троен прецизен апликатор, който имитира естествените косъмчета на веждите. Ефектът е като от микроблейдинг, само че не е нужно нито да плащате солидна сума за процедурата, нито да се справяте с дискомфорта от нея и риска от алергична реакция.

28 грим вдъхновения от наградите “Златен глобус”

 

Трите нюанса на AVON Mark Brow Tattoo дават възможност да избираме между русо, светло кафяво и тъмно кафяво. Изберете възможно най-близкия тон до естествения цвят на веждите ви и не пропускайте тази стъпка в ежедневния си грим. Веждите са рамката, която придава на лицето елегантност и отваря погледа оптически, затова вярваме, че дори да имате само две-три минути за грима си, трябва да подчертаете първо веждите, да сложите лек глос на устните и ако остане време леко да мацнете стратегически с коректор на проблемните места.

AVON Mark 2-in-1 Lip Tattoo

Двойното “тату” за устни едновременно ги очертава прецизно и запълва с наситен, траен цвят, и то без изсушаващ ефект. Единият апликатор е предназначен за лесно и точно очертаване на контура на устните. Другият край ги запълва с наситен матов цвят с лека формула, която подхранва устните и подчертава пухкавината им.

Гримът на Бехати Принслу е секси и се нанася с пръсти

Цветът е подходящ за наслагване, като сами избираме интензивността му, и лесно постигаме актуалния от няколко сезона омбре ефект. Ако сте от онези жени, които харесват акцентът в грима да пада върху сочните устни в ефектен цвят – слагаме този продукт за вас в графата must-have! AVON Mark 2-in-1 Lip Tattoo идва в осем очарователни нюанса, от розово до наситено червено.

Готови ли сте за повече удобство и прецизност в грима? Ние – да!

Култовите грим продукти на жените в Ню Йорк

tips