Матови устни в наситен нюанс, прилепващ като втора кожа

Винаги сте искали да изпробвате така актуалните матови червила, но се притеснявате от прекаленото изсушаване на устните? 

Това наистина е характерна черта на много от продуктите на пазара, които осигуряват интензивен цвят и дълготраен ефект, но в края на деня устните често са напукани, дехидратирани и с неприятно усещане за сухота.

Този проблем е решен във формулата на новото червило Lip Magnet от козметичната линия на Giorgio Armani Beauty. Вдъхновено от двата най-знакови продукта за Giorgio Armani Beauty: ултра финият филм на фон дьо тена Maestro Fusion Makeup и неустоимият цвят на течното червило Lip Maestro. Lip Magnet съчетава в себе си изключително фина текстура, концентриран цвят, ултра шик мат финиш и леко дълготрайно усещане.

Тайната се крие в технологията “обърната емулсия”, позволяваща на водата, която се съдържа във формулата да се изпари, веднага щом се нанесе червилото. Това позволява на олиата и пигментите да се прелеят и цветът да се разгърне в пълната си красота. Lip Magnet обвива плътно устните и не създава мазно или лепкаво усещане, което е от изключителна важност за течните червила. Същевременно хидратира, а цветът е два пъти по-наситен и до 4 пъти по-лек от стандартен продукт за устни.