Малка тайна за справяне с тъмните кръгове под очите

Тъмните кръгове под очите след тежка нощ са враг номер едно на всяка жена. Lumene Beauty Base Dark Under Eye Concealer се справя именно с този неприятен проблем.

С нова формула със съдържание на червена боровинка, която действа като антиоксидант, коректорът ефективно овлажнява деликатната кожа около очите, като скрива тъмните кръгове и други несъвършенства благодарение на пигментите.

Текстурата е приятна и се разнася равномерно, не се натрупва във фините линии, не ги подчертава, не изсушава кожата и издържа цял ден. Удобен и лесен за нанасяне е, за да да покриете напълно тъмните кръгове имате нужда от много малко количество. Нанася се с пръсти с потупване, което е напълно достатъчно за пълно покритие, включително и на спукани капилярчета и синини. Предлага се в прасковен нюанс.

Леката текстура, изключителната покривност и устойчивост в съчетание с компактната опаковка, която е удобна за пъхане в чантата, превръщат коректора за тъмни кръгове под очите на Lumene в малката козметична тайна на всяка жена.

Ани Софрониева

Нямате право на грешки, когато избирате този бюти продукт
Погрижете се за красотата си, докато сте в офиса
Гримът, който видяхме на New York Fashion Week