L’Oreal посветиха грим колекция на “Красавицата и звяра”

С наближаването на премиерната дата на “Красавицата и звяра” с Ема Уотсън се засилва и нашето нетърпение, допълнително подсилено и от новата колекция на L’Oreal. 

Козметичният гигант пуска на пазара лимитирана серия, вдъхновена от класическата приказка на Дисни, точно навреме за филма. В нея откриваме седем цвята червила и лак за нокти, които носят имената на любимите ни герои.

Класическата комбинация от червен лак и червило са кръстени на Бел (Красавицата), докато съчетанието от син лак и кафяво червило носят името на Звяра. Емблематичната роза също има свой комплект, състоящ се от червено червило и бял перлен лак. Свещникът Люмиер, часовникът Когсуърт, чайникът г-жа Потс и метличката Сполверина са останалите герои, вдъхновили козметичен комплект.

Шишенцата на лаковете и гилзите на червилата пък са украсени със символи, характерни за персонажите във филма. Луксозното изпълнение пък се допълва от детайли в златисто.

Червилата и лаковете са опаковани в красива кутия, в случай, че искате да се сдобиете с всички комплекти. Те ще се продават и отделно, като ние прогнозираме успех на червеното на Бел, телесното на Люмиер и наситеното бордо на Сполверина.