Лъскави нокти с гел покритие от Rimmel

Подобрена колекция лакове за нокти Salon Pro с Lycra® представят от Rimmel. Лаковете осигуряват ултра блясъка на професионалния маникюр с основа, горен слой и гел цвят само с едно нанасяне без да излизате от вкъщи.

Лакът е обогатен с микроскопични частици цветен скулптиращ гел, който му придава плътен и лъскав вид. Формулата съдържа и ултра гъвкава Lycra, която прави цветните ноктите перфектно оформени, блестящи, устойчиви на избледняване и на удар, и обещава трайност до 10 дни. Двойната четчица осигурява бързо и безпогрешно нанасяне.

В колекцията са включени 13 нови ярки нюанси, като 7 от тях са разработени съвместно с модела Кейт Мос. Нейните нюанси се отличават с разпознаваемия подпис и форма на сърце. Цветовете в колекцията на Кейт са вдъхновени от страстта й към музиката и към Лондонската музикална сцена. Тя е покрила всички възможности – от класика, до жизнен рок и нежен соул.

“Много ми харесва, че новата колекция лакове за нокти Salon Pro от Rimmel дава толкова дълготраен и лъскав финиш, без да трябва да се ходи в козметичен салон. С макси четчицата нанасянето е толкова лесно, страхотно е, че мога да създам толкова професионално изглеждащ маникюр сама у дома.”, споделя самата Кейт за лаковете.

New Romantic, Soul Train, Hip Hop, Jazz Funk, Rock n Roll, Punk Rock и Britpop са имената на лаковете, които носят подписа на Кейт Мос.

За фотосесията Кейт Мос е с Hip Hop – “жизнерадостен оранжево-червен нюанс”, както самата тя го описва

Готова ли е кожата на тялото ви за лятото?
Прически от червения килим, които избрахме за лятото
3 любими домашни терапии за лице, тяло и коса
Модерният педикюр сега е в пастелни цветове