Крем с пикантен аромат разгражда целулита

Shiseido Advanced Body Creator е с нова, подобрена формула. Марката отново избира силата на ароматите.

Този път във формулата на антицелулитния и отслабващ крем Shiseido използват аромата на Kuroho. Пикантният лимонов микс, разработен през 2002 г., въздейства върху отделянето на норадреналин, който действа върху производството на хормон, изгарящ мазнините.

Super Slimming Reducer съдържа капсули, които осигуряват важни съставки за борба с мастните натрупвания. Благодарение на тях, антицелулитният продукт разгражда мазнините – за това се грижи комплекс от кофеин, който освобождава мастните киселини, изгаря мазнините – комбиниран ефект от пикантния лимонов микс с аромат и екстракт от фу линг, изхвърля токсините – благодарение на маслото от грейпфрут и екстракт от глог.

Сред основните причини за поява на целулит е липсата на колаген. Shiseido Advanced Body Creator подобрява синтеза на колаген, благодарение на екстракта от салвия.
Текстурата е с Агар гел технология осигурява лесно нанасяне и прави кожата хидратирана и гладка. Капсулите се разтварят при допир с кожата и освобождават ефективните съставки.