Кожата с несъвършенства обича Dermablend

Когато става дума за фон дьо тен, всички сме категорични, че доброто покритие е фактор №1 при избора му. 

Но какво се случва, ако кожата ни има по-специални нужди и думичката “добро” съвсем не ни удовлетворява?

От лаборатории Vichy са наясно, че не всяка кожа е еднаква и не всички несъвършенства могат да бъдат заличени сякаш с едно размахване на магическа пръчица. Така се ражда гамата фон дьо тени Dermablend, съставена от два революционни продукта, създадени специално за нуждите на кожа с несъвършенства.

Проблемът: кожа с несъвършенства, пигментни петна, тъмни кръгове, зачервявания, белези и т.н. 

Решението: Dermablend коригиращ фон дьо тен флуид SPF35  

Формулата на този фон дьо тен с копринена, флуидна текстура, е разработена така, че да ви осигури максимално добро покритие на леките, но все пак упорити несъвършенства. Dermablend изравнява тена, дарявайки кожата с приятен матов завършек и хидратация в дълбочина. Освен задължителният SPF фактор, фон дьо тенът има и други важни предимства: подходящ е за чувствителна кожа, тъй като не съдържа парфюм, парабени и е хипоалергенен. Без да придава на лицето неприятния ефект “маска”, той ще се задържи върху него до 16 часа.

Проблемът: Дълбоки и упорити белези, появили се в следствие на акне

Решението: Dermablend 3D корекция SPF25 

Не всеки фон дьо тен може да се справи с упоритите белези от акне и по-сериозните несъвършенства. Dermablend 3D корекция не само покрива и изравнява проблемните зони, но също така има третиращо действие благодарение на технологията Alliagel. Тайната се крие в съставките еперулин и салицилова киселина, които се борят с несъвършенствата ден след ден, нанасяне след нанасяне. Текстурата отново е ултра лека, а нанесен върху кожата, фон дьо тенът я успокоява и я дарявя с приятен матов завършек с трайност до 16 часа.